2011. április 25., hétfő

Távirányítós központi zár vezérlő központizár !ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


100% uj termek.
Tartalma:
-1 darab kozpontizar vezerlo modul
-2darab csusztathato taviranyito (zsebben nem nyomodik el, szetcsusztathato mint egy mobiltelefon hogy hozzaferj a gombokhoz)
-bekoto kabelkoteg
-hasznalati utmutato /bekotesi rajz (angolul van a nyomtatott valtozat, de emailben szivesen kuldok forditast)
Mukodese:
MINDEN tipushoz jo, amennyiben van kozponti zarad de nem taviranyitos (vagy elvesztetted, elromlott a taviranyitoja) ez a megoldas, ez a nem taviranyitos kozponti zarad taviranyitossa fogja tenni (vagy elveszett/elromlott taviranyitod fogja helyetesiteni egy uj rendszerrel) Magyaran ha bezarod a vezeto oldali ajtod kulccsal, es a tobbi ajto is bezarodik, akkor IGEN, A TE KOCSIDHOZ IS JO.
- illeszthető pneumatikus vagy elektromos központi zárhoz is
- távirányítású ajtó zárás és nyitás
- távirányítású csomagtérnyitás
- autókeresés (az egyik gomb a taviranyiton nem nyitja ki a kocsid csak megvillogtatja az indexed hogy megtalald a kocsid a bevasarlo kozpont parkolojaban)
- távirányító hatósugara: kb. 20-30 méter
Beszerelhető univerzálisan bármely mar meglevo kozpontizarral szerelt gépkocsiba, kisbuszba, kisteherautóba!! Beszerelesse eleg egyszeru, batran vallalkozhatsz ra, de ha nem vagy szerelo tipus akkor kb 5ezer forintert rakjak be muhelyben. A taviranyitok mar eleve a dobozhoz vannak programozva.
Vegleges kulfoldre koltozes miatt jo par ertekes cuccom raktam fel 1ft-ert minimal ar nelkul, nezz korul es nyerj magadnak valamit, jo szorakozast!



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-13 23:32
. Távirányítós központi zár vezérlő központizár !ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése