2011. május 30., hétfő

Filotás Tivadar: Huszárvágás - Jelenlegi ára: 1 615 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! HuszárvágásA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Filotás Tivadar az 1956-os forradalom után két testvérével még gyerekként került el Magyarországról. Az úri-középosztálybeli család számára az ötvenes évek politikai légköre csak a kitelepítést a deklasszálódást ígérte. Életének alakulását követhetjük nyomon szórakoztatóan csapongó írását olvasva. Megismerhetjük az emigráció viszonyait, a váltást, és visszaváltást, ingázást, ide-odalépést nyelvek, kultúrák, otthonok között - amint azt Kukorelly Endre a kötet előszavában megfogalmazta: Hogyan alakult át a kezdetben, a hatvanas évek elején még koránt sem oly gazdag és szabad nyugat, és hogyan alakult és kanyargott sok velem egykorú fiatalember, megannyi Pali és Géza élete. Aki olvasni kezdi, azon veszi észre magát, hogy nincs kedve letenni egy kedves, link, csajozós-csencselő, a legendás Kastl-i magyar gimnázium merev légköre ellen a 68-as balosságba menekülő, megkomolyodni nemigen tudó fiatalember, és a Münchenből végül mégiscsak hazatérő, Tihanyban babamúzeumot alapító komoly férfi. ISBN: 978-963-88909-0-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 615 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 05:41
. Filotás Tivadar: Huszárvágás - Jelenlegi ára: 1 615 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése