2011. július 25., hétfő

Zöld "szerpentin" jade merkaba medál - Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció tárgya egy jade nyakláncra fűzhető merkaba, melynek mérete kb.  2 cm.
A bújtatója csúcstól csúcsig van, kérhető bele 100Ft-ért karika is, hogy kapcsos ezüst láncon is hordható legyen.
A "MERKABA" ősi egyiptomi összetett szó: MER - forgó fénymező, KA - szellem, BA - lélek.
@span>span>span>span>span>style>
@span>span>span>span>span>style>
A merkaba az aura egy aspektusa, mely a harmonikus létért és a boldogságért felelős. A magas szintű energiák, mint a szeretet, elfogadás, feloldás erősítik merkabánkat. A kristály merkaba segít merkabánk aktiválásában és megfelelő működésében: gyógyítja, tisztítja és megvédi energiatestünket, javítja közérzetünket, megnöveli tudatosságunkat, valamint a jobb alvást és meditációt segíti, továbbá a férfi-és női rész egységét, egyensúlyát képviseli.
Segíti az asztrálutazást, az összpontosítást, a tisztítást-tisztulást, a felemelkedési folyamatokat és segít jobban egységbe hozni férfi-női énünket. A merkaba a szeretet, a tudás és a felemelkedés energetikai megtestesülése. *
A jade a harmónia és a meditáció köve. Szellemi és testi harmóniát, jobb meditációs állapotokat és megértése segít elérni. Jótékonyan hat a szívcsakrára és a párkapcsolatokra. Hatalmas védelem a jade,   mind fizikailag (egészség), mind az elmére, hogy ne gyártson felesleges nehéz gondolatokat - szituációkat. A zöld jade segít abban, hogy szeretetünk jobban kifejeződjön.
Tekintse meg a többi termékemet is erre a linkre kattintva: spherayoham további portékái
* Az itt említett termék semmilyen orvosi kezelést vagy gyógyszert nem helyettesit. Ha egészségügyi problémája van, mindig keresse fel kezelőorvosát. Az itt leirtak egyéni tapasztalatokon és leirásokon alapulnak. Embertipustól és hozzáállástól függően a terméknek más pozitiv hatása (is) lehet.


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-12 02:06
. Zöld "szerpentin" jade merkaba medál - Jelenlegi ára: 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése