2011. november 30., szerda

Tóth Gábor: Gyógyulás és gyógyítás - Jelenlegi ára: 600 Ft


Napjainkban az egészség rendkívül nagy kinccsé vált. A betegségek számának rohamos növekedése, az orvosi szakma gyakori tanácstalansága és a gyógyszeripar területén tapasztalható kedvezőtlen tendenciák sokakat elgondolkodtatnak. A betegségtudattól és a visszatérő tünetektől szabadulni nem tudó emberek nyitottá válnak minden új szemléletmódra és kezelési módszerre, ami gyógyulást ígér.
Ezt a kiszolgáltatottságot használta ki az utóbbi években az egészséges életvitelt zászlajára tűző spiritizmus és a táplálékkiegészítőket gyártó számtalan "hálózat". Szemünk előtt bontakozik ki, amint a lélek halhatatlanságának tana és a pénz szeretete vegyül az egészségnevelő tevékenységgel.
Az adventmozgalom úttörői időt, pénzt és energiát nem sajnálva fáradoztak az egészségügyi megújulásért egy olyan világban, ahol a kezdetleges tudományos háttér nagy kihívást jelentett a hívőknek. A mennyei látomások, útmutatások, tanácsok és feddések akkor meghozták a kívánt eredményt. Ma azonban - amikor szinte minden lehetőség adott számunkra e munka végzéséhez - az igazság letéteményesei csak az események után tudnak haladni.
Isten most is kész megadni a megígért áldásokat az egészségügyi szolgálat területén. Segítségének feltétele, hogy népe kész legyen áldozatokra is a gyógyítói munka érdekében, és felismerje az egészségügyi megújulás jelentőségét az idők végén. Ehhez nyújt segítséget ez a könyv.
 
Puha kötés, 112 oldal
Bibliaiskolák Közössége, Budapest, 2004


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 08:00
. Tóth Gábor: Gyógyulás és gyógyítás - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése